جلسات ادارات بعدازظهرها برگزار شود ضرورت ساماندهی حاشیه نشینی
ایسنا/فارس استاندار فارس از مدیران کل این استان خواست تا جلسات خود را حتیالامکان بعدازظهرها برگزار کنند و صبحها مردم را معطل برپایی جلسات خود نکنند.
حسینعلی امیری امروز، ۱۰ آذرماه در مراسم تکریم و معارفه فرماندار شیراز ضمن قدردانی از زحمات لطفالله شیبانی، فرماندار پیشین شیراز، سیدعلاءالدین کراماتی را به عنوان فرماندار این کلانشهر معارفه کرد.
وی با تأکید بر اینکه فرماندار شیراز باید همه افراد را با هر سلیقه و خط مشی ببیند و در گذشته گیر نکند و به آینده فکر کند، به تمام مدیران استان نیز توصیه کرد که جلساتشان را بعدازظهرها برگزار کنند و نه صبحها چرا که مردم را نباید معطل جلسات کرد و سپس ادامه داد: بسیاری از جلسات ضرورتی ندارد و تا میتوان باید از تعداد جلسات کم کرد. آنجایی که برپایی جلسه ضرورت اجتنابناپذیر است، جلسات در ساعات بعدازظهر برگزار شود.
امیری با بیان اینکه حضور کارکنان در ادارات هم صبحها به موقع باشد تا ارباب رجوعان ادارات معطل نشوند، گفت: تمام قدرت ما به مردم است و راه خدا از بین مردم میگذرد.
استاندار فارس همچنین از فرماندار شیراز خواست تا با علما و به خصوص آیتالله دژکام، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز را در دستور کار قرار دهد.
امیری با تأکید بر اینکه تمام انسانها صرفنظر از دین و مسلک و مذهب دارای کرامت انسانی هستند، در این زمینه روایتی از امام صادق(ع) را یادآور شد و افزود: مبنای مشورت کارشناسی است و اصولاً مشورت برای این است که از نظرات افراد مختلف استفاده کرد.
وی با بیان اینکه دنیای امروز، دنیای کارشناسی است، تأکید کرد: برای کسی که در منصبهای مدیریتی قرار میگیرد، خودرأی بودن یک آسیب جدی است. مشورت و توجه به موضوعات کارشناسی از جمله مواردی است که باید در مباحث مدیریتی بدان توجه داشت.
امیری در ادامه با اشاره به روی کار آمدن کراماتی به عنوان فرماندار شیراز، وی را از یک بیت صالح دانست که به راحتی گمراه نمیشود و سپس افزود: از امروز مسئولیتهای متعددی که به موجب قانون به عهده فرماندار شهرستان شیراز است، به عهده کراماتی قرار میگیرد.
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود به بیان چند موضوع درباره شیراز پرداخت و گفت: شهرستان شیراز متأسفانه در برخی از شاخصها وضعیت خوبی ندارد. هیچگاه باور نمیکردیم شیراز با داشتن دانشگاه علوم پزشکی، دچار کمبودهایی مانند تخت بیمارستانی، تعداد پزشک و اماکن درمانی در فقر باشد.
وی با بیان اینکه متوسط دانشآموزانی که در سطح کشور در کلاسها مینشینند، ۲۵ نفر است اما در شیراز این تعداد به ۴۵ نفر میرسد، افزود: ظاهراً مدارس غیررسمی هم وجود دارد که این مسئله را به شدت مورد توجه قرار دادیم.
نباید بازمانده از تحصیل در شیراز داشته باشیم
امیری با تصریح اینکه نظام آموزش و تربیت مسئله بسیار مهمی است و نباید در شیراز مسئله بازمانده از تحصیل داشته باشیم، گفت: با توجه به امکانات و اعتباراتی که وجود دارد، باید مشکلات شهرستان شیراز را مرتفع کرد.
استاندار فارس با بیان اینکه یکی از پروژههای شیراز، ۱۷۰۰ همت بدهکار است، افزود: معیار در انجام فعالیتها باید قانون باشد. اصل این است که قانونگذار تمام مصلحتها را لحاظ کرده است و کار اجرا، کار مصلحتسنجی نیست و مصلحت همان است که قانونگذار در قانون دیده است.
وی از فرماندار جدید شیراز خواست تا حاکمیت قانون را در فعالیتهای خود مدنظر قرار دهد و سپس افزود: حاکمیت قانون به معنی یک احساس عمومی برای همه مردم استان و شهرستان شیراز است لذا باید یک احساس عمومی در هم مردم از باب اینکه در تمام شئونات مورد حمایت قانون هستند، شکل گیرد.
امیری با تأکید بر اینکه استقلال فرمانداری برای ما بسیار مهم است، گفت: نباید به یک گروه سیاسی نزدیک و از گروه دیگر دور شد. فرماندار شیراز، حاکم این شهرستان است و باید همه را ببیند حتی افرادی که در انتخابات شرکت نکردند چرا که آنان بخشی از شهروندان ما هستند.
استاندار فارس به فرماندار شیراز توصیه به ارزشمندی کرد و افزود: باید اول خودتان احساس ارزشمندی داشته باشید و آن را با رفتار و کردار و اندیشه درست در تمام شهروندان ایجاد کنید. جامعهای مردمش، احساس ارزشمندی نکنند، هیچگاه پیشرفت نخواهد کرد و امروز یکی از مهمترین مؤلفههای قدرت مردم هستند.
وی با بیان اینکه حتی «نه» گفتنها هم باید شیرین باشد، از فرماندار شیراز خواست تا با نمایندگان مجلس و شهردار و شورای شهر نیز همکاری و تعامل داشته باشد و سپس ادامه داد: استفاده از این ظرفیت باید برای حل مشکلات شهر شیراز که پیشانی استان فارس است، مدنظر قرار گیرد.
امیری، سامان دادن سکونتهای غیررسمی در اطراف شیراز را مورد توجه قرار داد و از فرماندار جدید خواست تا حتماً برنامهای برای این کار داشته باشد و سپس افزود: مشکلات حاشیهنشینی یکی از آسیبهای اجتماعی است که باید بسیاری از دستگاهها در رفع آن همکاری کنند.
استاندار فارس از فرماندار شیراز خواست تا برای ساماندهی حاشیهنشینی برنامه داشته باشد و در ادامه به مدیران کل استان توصیه کرد که امورات مربوط به شیراز را به فرماندار واگذار کنند.
تأمین امنیت حرمها مدنظر قرار گیرد
وی با بیان اینکه فارس و شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) است، یکی از مسئولیتهای فرماندار را تنظیم مناسبات روابط دانست و افزود: فرماندار رئیس شورای تأمین شهرستان شیراز است و این مناسبات و تنظیم روابط و امنیت حرمها همواره باید مدنظر فرماندار قرار گیرد.
وی در ادامه سخنان خود با یادآوری منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص انتخابات گفت: انتخابات یکی از نعماتی است که در کشورمان از آن بهرهمند هستیم. هنجار و نرم قانونی اساسی ما به شکلی طراحی شده است که انتخابات کارگزاران بر اساس رأی مردم صورت میگیرد و این مردم هستند که کارگزاران خود را انتخاب میکنند.
امیری با بیان اینکه اصولاً اداره کشور مبتنی بر انتخابات است، افزود: تمام کارگزاران نظام جمهوری اسلامی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم بر اساس رأی مردم انتخاب میشوند.
استاندار فارس انتخابات را یک تنفس و فرصت دانست و گفت: به دنبال نفس کشیدن جامعه، ادامه حیات و زندگی و وجود و احساس زنده بودن و زیست کردن است. جامعه مانند تن یک موجود زنده است. تمام تبعات و آثار و برکاتی که نفس برای یک جسم دارد، انتخابات هم به عنوان یک تنفس برای جامعه دارد.
وی با بیان اینکه یکی از پیامدهای انتخابات، شور و نشاط و امید، ایمان به آینده روشن و امید به آینده کشور است، افزود: نوآوری، تغییر و روی کار آمدن افراد نو با نگاهها و دیدگاههای تازه از آثار و برکات انتخابات است.
امیری تغییر در مسئولیتها را طبیعت زندگی دانست و گفت: در تغییری که تبدیل به احسن شود، همیشه خیر است. رسم دنیا همیشه بر تغییرات بوده است، لذا در همین قالب و نگاه فرماندار جدید شیراز معارفه میشود.
استاندار فارس با بیان اینکه به معاونان خود متذکر شدهام که اگر بناست مسئولی تغییر کند، باید حرمت و کرامت وی حفظ شود و از وجود وی در جای دیگری متناسب با تخصص و تجربهاش استفاده شود، گفت: حذف یک عده نه به صلاح کشور است و نه شدنی است. ما برای تربیت مدیران خود هزینه میدهیم و باید از تجربه و تخصص و تبحر افراد استفاده شود.
وی با یادآوری اینکه به اصول اخلاقی بسیار تأکید دارد، افزود: انتخابات، عقد وکالت است. موضوع وکالت، گفتمان است. مردم بر اساس گفتمان کاندیداها رأی میدهند و این رأی دادن، وکالت است. مردم به دکتر پزشکیان با گفتمانی که مطرح کرده است، رأی دادهاند.
امیری با بیان اینکه وکالت یک عقد شرعی است و خروج از آن زمان دارد، گفت: رئیس جمهور چون وکیل مردم شده است، کارگزاران خود را انتخاب میکند. من هم وظیفه دارم در چارچوبی که مردم وکالت دادهاند، در همان مسیر استان فارس را اداره کنم.
استاندار فارس با اشاره به سخنان رئیس جمهور در ایام انتخابات مبنی بر اهمیت استفاده از ظرفیت جوانان و بانوان در پستهای مدیریتی و وفاق ملی گفت: تمام این موارد را باید در همین چارچوبی که مردم بدان رأی دادهاند، ببینیم.
وی با بیان اینکه در گفتمان دکتر پزشکیان، تقابلی وجود ندارد، با هیچ جریانی در تقابل نیست. با ارکان نظام کاملاً هماهنگ و همراه است و از ظرفیتها باید استفاده کنیم، گفت: مدیریت مبتنی بر مدیریت عقلانی و علمی بر اساس اسلام رحمانی است. تمام کارهای خوبی که از دولتهای گذشته بعد از انقلاب اگر باقی مانده است، را ادامه میدهیم.
امیری اظهار کرد: باید در چارچوب گفتمانی که دکتر پزشکیان گفتهاند، مدیریت کنیم و گفتمان هم عمدتاً یک امر ثابتی است که وجود و اجرای آن در جامعه احساس میشود، بنابراین وفاق ملی با الزاماتی که دارد، ضرورت اجتنابناپذیر امروز ماست و باید از همه ظرفیتها برای آن استفاده کنیم.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روزلینک مطالب دیگر فیلم های سینمایی و سریال های روز دنیالینک مطالب دیگرگاوصندوق اداری چیست؟
آخرین دیدگاهها